Cégünkről

Cégtörténetünk

Cégünk a Copy-Comp-Tel Kft. – 100% magyar tulajdonban lévő - 2003-ban alakult kreatív, vállalkozó kedvű, magas szakmai tudású fiatal szakemberek összefogásával. Dinamikusan bővülő ügyfélkörünk megelégedettségére végezzük széles körű kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységünket. Ismereteinket nemcsak a munkánk végzése során összegyűjtött tapasztalatokkal, hanem tanfolyamokon és továbbképzéseken szerzett tudással is gyarapítjuk.

2004-ben cégünk elnyerte a Kyocera multifunkcionális berendezések (http://www.kyoceramita.eu) „Kiemelt Értékesítési Partneri” címét, továbbá kizárólagos garanciális szervizpartneri minősítést az Észak-Alföldi Régióban.

2006-ban átköltöztünk a Domb utcai (régi Ruhagyár) irodánkba, mely lehetővé teszi ügyfeleink magas szintű, kényelmes kiszolgálását.

Alkalmazotti létszámunk növekedésével többek között lehetőségünk adódott arra is, hogy elkészüljön internetes weboldalunk (http://www.cct.hu), mely reményeink szerint ügyfeleink elégedettségére, cégünk és tevékenységünk jobb megismerésére, és a hibabejelentések, ajánlatkérések egyszerűbb, gyorsabb elvégzésére is szolgál.

Szakmai múltunk során bebizonyosodott számunkra, hogy mára az irodatechnika nem csupán a fénymásolásról, számítástechnikáról, telekommunikációról és biztonságtechnikáról szól. Igazán versenyképes az lehet, aki ezeket a szegmenseket egy egységként, az Ön igényeivel teljesen összhangban és költség-hatékonyan tudja alkalmazni.

A cégünk fő célja, hogy az egyedi igények figyelembe vétele mellett rugalmasan találjon megoldást mind az irodatechnikai, mind az informatikai problémákra. Cégének tevékenységét szem előtt tartva kínálunk olyan komplex irodatechnikai és információ-technológiai megoldásokat, melyeknek segítségével a cégének működése gördülékennyé, s ez által költséghatékonnyá tehető.

Cégünk teljes körű szolgáltatást kíván nyújtani Önnek, ezért is fejlesztjük folyamatosan tevékenységeinket és önmagunkat, s keressük a legújabb technológiákat, hogy ki tudjuk elégíteni a folyamatosan felszínre kerülő igényeket.

Cégünk az évek folyamán hivatalos viszonteladói minősítést szerzett többek között az alábbi hazai disztribúcióknál:

  • Dell Magyarország
  • Fujitsu Technology Solutions
  • Microsoft Magyarország
  • Kyocera Magyarország
  • UTAX Magyarország
  • LG Electronics Magyarország
  • Canon Hungária
  • Xerox Magyarország
  • TOP PRINT utángyártott festékkazetták hazai gyártója
  • Albacomp Magyarország

Minőségpolitika

A Copy-Comp-Tel Kft. csapata teljes egészében elkötelezett abban, hogy tevékenységével az üzleti partnerei teljes körűen elégedettek legyenek. Ügyfeleinkkel hosszú távú üzleti kapcsolatra, kölcsönösen előnyös partneri viszony kialakítására törekszünk.

A minőség fogalma számunkra a Copy-Comp-Tel Kft. hosszú távú fennmaradásának és fejlődésének egyik fő garanciája és tartópillére.

Folyamatosan elemezzük, javítjuk és fejlesztjük belső folyamatainkat, hogy megfeleljünk az ügyfelek által elvárt minőségpolitikai céloknak.

Folyamatosan belső vizsgálatnak tesszük alá beszállítói partnereinket és minősítjük őket a termékeink és szolgáltatásaink megbízhatósága, kiváló minősége, garantált hosszú élettartama figyelembe vételével.

Beszállítóink kiválasztásakor kiemelten vizsgáljuk azokat a körülményeket, amelyek befolyásolhatják a közreműködésükkel érintett tevékenységünk minőségét. Elsősorban azokkal a beszállítókkal kívánunk hosszútávon együttműködni, akik azonosulnak minőségi célkitűzéseinkkel.

Termékeinket, szolgáltatásainkat, a vevői igények figyelembevételével, a vevői észrevételek visszacsatolásával, teljesítményünk mérésével és értékelésével tökéletesítjük.

Kollegáink szakmai fejlődését folyamatos oktatással, képzéssel biztosítjuk. Fontosnak tartjuk, hogy magas szintű, naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a minőségpolitikai célok elérése érdekében.

Bízva későbbi együttműködésünkben reméljük, cégünk bemutatkozó anyaga felkeltette érdeklődését, s hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük.

• Ügyfélszolgálat

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Skype nevünk: CCT.HU MSN
• Információk

Kyocera Platina Partner
• Csatlakozz hozzánk

Kövess minket facebook-on is, hogy az elsők között értesülhess akcióinkról, híreinkről.

• Kyocera
Az Észak-alföldi régió Kiemelt Értékesítési Partnere, Garanciális Szervize. Tudjon meg többet a Kyocera termékeiről és szolgáltatásairól.

www.kyocera.cct.hu

• Sikeres pályázatok
• Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét, és iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni legújabb akciós ajánlatainkról, híreinkről!

Feliratkozok!

Informatikai üzemeltetés: DetCom Systems

Olcsóbbat

Megbízható bolt


Látogassa meg a CCT.HU webüzletet a ShopManian
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Pick Pack Pont


Pick Pack PontPick Pack PontXerox kiemelt viszonteladó

x x x x x x x x x