facebook Google Plus Twitter

Huszonhetedik fenntarthatósági évfordulóját ünnepli a KYOCERA

2018-11-16 10:46:39. 0.

Huszonhetedik fenntarthatósági évfordulóját ünnepli a KYOCERA

Környezettudatossági Paktum
Huszonhetedik fenntarthatósági évfordulóját ünnepli a KYOCERA
 
 
Hollandia, Hoofddorp – 2018. november 13.: A KYOCERA cégcsoport huszonhetedik évfordulóját ünnepli a környezettudatosság iránti elköteleződésében. A KYOCERA Document Solutions Europe a világ egyik vezető dokumentumkezelő megoldást szolgáltató vállalata továbbra is megtartja ezt a hitvallást, ami a mindennapok egyik alappillére a cégben. Az “együttélés” koncepciója szerint, maximálisan szem előtt tartják a földi élet irányelveit és arra törekednek, hogy emberi lényhez méltóan viselkedjenek, ahogy azt Dr. Kazuo Inamori filozófiája is tartja: “Do the right thing as a human being.”
A Környezettudatossági Paktum 1991. októberében jött létre és alappillérként szolgál a cég életében. A globális növekedés ellenére a fenntarthatóság és a környezetvédelem a KYOCERA lételeme. Ez kapcsolódik a cég, Dr. Kazuo Inamori által kreált filozófiához, ami egyben körvonalazza a KYOCERA törekvését, továbbá “hozzájárul a társadalom és az emberi élet fejlődéséhez”.
Az irányelv sikerességét bizonyítja a KYOCERA Document Solutions Europe legújabb vívmánya, az ISO 14001:2015 tanúsítvány, ami egy környezettudatos megközelítést szimbolizál a vállalat működésében. Különösképpen, a vállalat díjnyertes ECOSYS termékportfóliója, ami igen erős reputációval bír és vezeti az iparágat. A KYOCERA Document Solutions folyamatosan arra törekszik, hogy megújítsa termékportfólióját és megfeleljen a fenntarthatóság elvárásainak, még huszonöt évnyi vezetői pozíció után is.
Célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosság és a fenntarthatóság fontosságára a vásárlók körében, hiszen úgy gondolja, hogy a folyamat nem áll meg a fogyasztás pillanatában, hanem annál tovább tart. A cég “Toner Take Back” (magyarul: Vidd vissza a tonert!) szolgáltatása évente több mint 600,000 kg használt tonert hasznosít újra, s ezzel együtt gyárt egyszerűbb szerkezetű tonereket, kevesebb alkatrésszel és fogyasztással.
“A KYOCERA szempontjából a valós tény a fenntartható aktivitások és környezetbarát-szemléletmód iránti elköteleződés, csak úgy mint egy esszenciális üzleti gyakorlat”, mondta Takuya Marubayashi, a KYOCERA Document Solutions Europe elnöke.
 “A fenntarthatóság nem egy szimpla hívó szó, hanem egy életmód a KYOCERA számára. Az összes alkalmazottunk azonosul és követi ezt a fajta szemléletet, akárcsak a partnereink, viszonteladóink és vásárlóink. Ez tesz minket egy kerek organizációvá és családdá.”
 
Célkitűzés 2020-ra
A KYOCERA cégcsoport folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy miként alakítsa a leányvállalatait is minél fenntarthatóbbá. A 2020-as célkitűzése, hogy a saját napenergia rendszerükből szenet generáljon és hasznosítson, ami háromszorosa a globális szervezetek ökológiai lábnyomának.
Huszonhét év után a KYOCERA Környezettudatossági Paktuma szignifikánsabb mint valaha, hiszen a vállalatnak új kihívásokkal és lehetőségekkel kell szembenéznie. Dr. Kazuo Inamori erősen hisz a végtelen emberi erőben és potenciálban, és úgy gondolja, hogy a vállalat működése bizonyíthatja, hogy az üzleti siker és a fenntarthatóság tökéletesen megfér egymás mellett.

Kyocera termékek az áruházunkban...
CCT.HU - Kyocera GOLD Partner és garanciális szerviz.


 

« Vissza

• Ügyfélszolgálat

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Skype nevünk: CCT.HU MSN
• Információk

Kyocera Platina Partner
• Csatlakozz hozzánk

Kövess minket facebook-on is, hogy az elsők között értesülhess akcióinkról, híreinkről.

• Kyocera
Az Észak-alföldi régió Kiemelt Értékesítési Partnere, Garanciális Szervize. Tudjon meg többet a Kyocera termékeiről és szolgáltatásairól.

www.kyocera.cct.hu

• Sikeres pályázatok
• Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét, és iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni legújabb akciós ajánlatainkról, híreinkről!

Feliratkozok!

Informatikai üzemeltetés: DetCom Systems

Olcsóbbat

Megbízható bolt


Látogassa meg a CCT.HU webüzletet a ShopManian
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Pick Pack Pont


Pick Pack PontPick Pack PontXerox kiemelt viszonteladó

x x x x x x x x x