Sikeres pályázatok

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0278 projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával, a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. közreműködésével valósult meg.

Projekt neve: „Az Internetes értékesítés lehetőségének kialakítása Copy-Comp-Tel Kft-nél”

Projekt leírása: A Projekt célja a Copy-Comp-Tel Kft. versenyképességének fokozása. Két új folyamatmenedzsment kialakítása cégünknél, mely a beszerzés és logisztika, illetve a web áruház területeket érinti. A projekt keretén belül beszerzésre került egy nagy teljesítményű szerver és egy hordozható számítógép, melyek a folyamatmenedzsment szoftverek kezelését, a biztonságos adatkezelést, illetve a mobil üzletmenet lehetőségét teszik elérhetővé. A beszerzésre és beüzemelésre került számlázó-, és készletnyilvántartó rendszer, egyedileg fejlesztett magas színvonalú web áruház segítségével lehetőség adódik az ügyfeleink magas színvonalú, gördülékeny kiszolgálására és a beszerzési, értékesítési folyamatok nagy hatékonyságú kezelésére.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: „COPY-COMP-TEL” Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 4029 Debrecen, Domb u. 1.

Irányító Hatóság neve és elérhetősége: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22, tel.:06 40 638-638, www.nfu.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83., tel.:06 40 200-617, www.magzrt.hu

• Ügyfélszolgálat

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Skype nevünk: CCT.HU MSN
• Információk

Kyocera Platina Partner
• Csatlakozz hozzánk

Kövess minket facebook-on is, hogy az elsők között értesülhess akcióinkról, híreinkről.

• Kyocera
Az Észak-alföldi régió Kiemelt Értékesítési Partnere, Garanciális Szervize. Tudjon meg többet a Kyocera termékeiről és szolgáltatásairól.

www.kyocera.cct.hu

• Sikeres pályázatok
• Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét, és iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni legújabb akciós ajánlatainkról, híreinkről!

Feliratkozok!

Informatikai üzemeltetés: DetCom Systems

Olcsóbbat

Megbízható bolt


Látogassa meg a CCT.HU webüzletet a ShopManian
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Pick Pack Pont


Pick Pack PontPick Pack PontXerox kiemelt viszonteladó

x x x x x x x x x